Картинки

Здравейте,

Друго нещо си е физическата работа – свършиш я и я забравяш. А с „интелектуалната“ живееш през цялото време – и през уикенда, и дори докато спиш. Наистина не ми остава време да пиша тук, но ще споделя с вас няколко картинки.
Това е concept art – главните героини, с които ще играете в играта, която искам да създам – FRAGILE NONIE. Историята и геймплеят й са доста оригинални и преди всичко – вълнуващи. Именно заради това засега няма да ги споделям публично.

Преди да се захвана с тази игра обаче (заради която бих ипотекирал дори апартамент, пък след това и потоп), ще има доста години да си чиракувам като game/level designer и да изпълнявам поръчки. Така и трябва, опитът, който натрупвам е много полезен.

Впрочем самият сценарий на FRAGILE NONIE го разписах като комикс и дадох първия епизод на Апостол (RaynerApe) от Artline. Той се вживя в него и го одобри, но покрай работата ми не ми остава време да се обръсна и да поспя, камо ли да разпиша достатъчно епизоди, че наистина да бъда взет насериозно.

Имам си еднa мечта – да вземат да купят едно канапе в студиото, та да не се връщам вкъщи, за да спя. И без това личен живот нямам и няма и да имам, а душата ми принадлежи на Gameloft. Тая снимчица е компромат как са ме хванали sleeping on the job след две денонощия безсъние. В дъното се подсмихва художничката, която е рисувала горните картинки.

Advertisements

1 Response to “Картинки”


  1. 1 Anonymous октомври 17, 2006 в 9:32 am

    Мечтите са за да се превръщат в реалност! Желая успех в проекта ви за играта!


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s
Страници

Advertisements

%d bloggers like this: