Коментарите

Здравейте…

Пиша този блог, за да разкажа за игри, които те карат да мислиш и да чувстваш. Игри, които имат история, герои, или пък в тях има загадки и опасности… Игри, които в повечето случаи могат без колебание да бъдат наречени „изкуство“.

Блогът е личен, и затова в него ще разказвам за онова, което аз лично най-много ценя. Но за да има този блог смисъл, някой трябва да го чете и да му се радва. Затова всеки ваш коментар е добре дошъл и ще ми покаже, че не се трудя напразно.

Много ще се радвам и ако се разпишете в тази тема. Доскоро имаше проблем, който не позволяваше това, но той вече е отстранен.
Благодаря ви!

Advertisements

9 Responses to “Коментарите”


 1. 1 Светла август 2, 2006 в 5:35 pm

  Аз чета 🙂 Хубави ревюта, макар че на онази игра с човечетата дори първото ниво не можах да мина :((((((( Явно няма да издържа теста на Менса и ще се окажа някъде в категорията на посредствените :/

 2. 2 Estranged август 2, 2006 в 6:20 pm

  Онази игра с човечетата е една от най-трудните игри, които изобщо съм виждал през живота си (и по-трудна от това просто няма накъде да стане).

  А „меренето“ на интелигентността е много спорно, предвид, че предишният опит с разни ситуации в игрите и най-вече самоувереността са решаващи за това дали човек ще успее в нещо или не.

  Ако искаш, мога да ти дам тънка (without spoilers) подсказка за играта (ако си решила да я минаваш) – обади се на ICQ или прати писмо в пощата ми (написани са в профила ми горе).

  Също така ти благодаря, че четеш блога ми. Ти и Григор сте първите, които са казали добра дума за него. (Макар че Григор още не е писал тук). Благодаря ви!

  Аз съм доста зает с работа… но непременно ще има статия за нова хубава игра в близките дни.

 3. 3 Sennin август 4, 2006 в 6:42 am

  Трябва да си призная, че Hapland-а и мен ме отказа, преди да отбележа някакъв съществен прогрес ( поне гръмнах едно от човечетата ;p Но пък то не е това целта… ).

  Иначе, интересни игри и интересни статии. Проверявам от време на време :).

 4. 4 Estranged август 4, 2006 в 8:47 am

  Здравей, Sennin!

  Върнах ти жеста и се разписах на твоя сайт 🙂 Впрочем може да пишете и в другите теми и да коментирате игрите, интересно ми е какво мислите за тях.

  Аз впрочем се чудя дали да не усвоя WordPress и да зарежа ограничаващите ме формати на blogger (отгоре на всичко е много бъгав). Така ще мога да си слагам категории и да пиша за много други неща, освен за игри…

 5. 5 Estranged август 4, 2006 в 9:11 am

  Вече има HINTS за HAPLAND… Но са доста мъгляви и няма да последват по-ясни… :

  HINTS

 6. 6 Светла август 6, 2006 в 8:33 pm

  Между другото, надявам се че си се заредил с търпение по отношение на коментарите. Доколкото знам, минава средно около година преди някакъв необходим минимум хора да започнат да четат и коментират в блога ти.

 7. 7 Estranged август 7, 2006 в 7:27 am

  Така да бъде…
  Хареса ли ти статията за Sanitarium? Не ми стигна времето да го оформя като картинки, може би по-късно тази седмица ще го оправя…

 8. 8 Светла август 10, 2006 в 12:07 pm

  Да, много интересно звучи. Макар че такива игри, честно казано, ме влудяват и според мен е мазохизъм да се играе на тях ;D Когато бях на крайните нива на Америкън МакГий Алис (особено онова в което трябва да разбиеш часовника с ножа), децата с механичните мозъци така ме изнервяха, че си изключвах звука ;D Така или иначе, тези дни нямам време да играя нищо (освен невинни board-games) и съм се превърнала в един колекционер на игри, който само сваля и записва в очакване на времена, в които ще може и да си консумира колекцията.

 9. 9 Estranged август 10, 2006 в 2:11 pm

  Всъщност за разлика от Alice (където за основа имаме сънища, абсурди и кошмари и екшън-ориентиран геймплей) основното нещо при Sanitarium не е психарията. Това е само един фон. Акцентът е положен съвсем другаде. Просто не мога да възприема играта като кошмарна, защото тя провокира преди всичко размисли и съпреживяване с проблемите на героите у мен.

  А за времето… при желание човек винаги намира време… дори жертва съня си. Въпрос на приоритети 🙂 Макар че аз започнах да живея в офиса, и многото пари не могат да оправдаят липсата на време за личен живот и игри.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s
Страници

Advertisements

%d bloggers like this: